Miesten terveys

01 helmikuu 2013 kohti 16:10


Impotenssi nuorilla

Impotenssi nuorilla

Nuoruus!  Miten tämä sana kuulostaa hyvältä! Nuoruus- se on hauskaa, tapaukset ystävien kanssa, matkat ja tietysti romantiset treffit... mutta valitettavasti näin ei ole ikuisesti.

Viime aikoina nuorten määrä, jotka tärmättäneet erektiohäiriön kanssa (impotenssi) merkkittävästi kasvanut. Itse tämä ongelmä on erittäin huonosti koskeva monta miestä, jotka näkevät tämä sairaus alentavana, ja nuorille kaverille erektiohäiriö tulee todellisen katastrofiiksi. Aika usein kääntymisen aiantuntijan lääkäriin  puoleen asemesta, nuorukaiset aloittavat potemaan alemmuus kompleksiin, mikä johtuu vain tilanteen mutkistamiseen. Tietenkiin nuorille kaverille vaikea myöntää itseleen, että hänellä on erektiohäiriöt. Lisäksi vaikea keskustella siitä kumppanin kanssa. Muttä toistamme, älä laita pois vierailu asiantuntijaan puoleen, sitä aijemmin pidetään diagnostiikka ja määrätään hoitoa, sitä suurempi todennäköisyys  siitä, että joku aika kuluttaessa potenssi ongelmat tulee ratkaistumiseen. Joten nuorten vuosina impotenssi ongelmä useimmiten oman terveyteen suhde. Riitämätön  huolellisen suhde itseleen ja oman elämäntapaan  usein johtuu ipmotensiin.  

Nuoruudessa potenssi ongelmät harvoin ovat vakavien terveyden sairausten seuraksena. Useimmiten  nuoren miesten impotenssi syntyy psychogenic syistä. Samaten yleensä ”aamu” ja ”yö” erektiöt säilyy. Erektiöhäiriö voi johtuu monista psychogenic tekijöistä: 

- epäonnellinen ensimmäinen seksuaalinen kokemus;

- krooninen väsymys;

- unen puute;

- vahva pitkittynyt stressi;

- monimutkainen suhde seksuaalisen kumppanin kanssa;

- masennus;

- skitsofrenia. 

Hyvän asiantuntijan avulla tätä ongelma voi ratkaista.

Kuitenkin joskus tapahtuu näin, että nuoruudessa impotenssi syntyy fysiologisista syistä. Erektiöhäiriö voi aiheuttaa erilaisia sairauksia, kuten semmoiset kun diabetes, lantion elimien sairaukset, hormonaaliset ongelmat, kasvain sairaukset verenkierron ja hermoston sairaukset, peniksen suonten heikentynyt verenkierto ja useiden muiden sairausten.

Myös erektiöhäiriö voi syntyä ravinteiden puutetta elimistossa, tupakoinnista, säännöllistä alkoholin tai huumeiden käytöstä, seksistä pitkäaikaista pidättäytymisesta, tai päinvastoin, liian aktiivista sukupuolielämää, myöhän seksin elämän alusta, jatkuvan ponnistukset orgasmin pidentämistä yhdyntämisen aikana.

Jos sinulla on edessä erektiohäiriö yksi tai kaksi kertaa, ei tarvitse hätääntyä ja ajatella, että Sinä –impotentti. Erektio”töppäukset” tapahtuu usein miehillä erittäin heikon potensilla. Kiinitä huomiota siihen, mitä muuttanut elämääsi viime aikana, sinä rasitat töissä tai hermostat toista kumppaneista vuoksi? Ehkä ruvenut liian usein käymällä baareissa tai tarpeeton unta?

Mikäli erektiöhäiriöt muuttuu järjestelmällinen luonto, silloin kääntykää lääkäriin puoleen viipymättä. Monet nuorukaiset eivät käätyvät lääkäriin omien arvottomuuden tunnen vuoksi tai vääriä häpeää. Heitä se pois!. Mikäli potenssi ongelmät ilmestyvät otaa yhteyttä asiantuntijaan- pikemmin ne ratkaistaan! Nykaaikaan semmoiset ongelmat aika helposti ratkaistu.! Huolehdi terveydestäsi varhaisesta iästä alkaen!

 

Cialis Original

Cialis Original Buy now
Tiesitkö, että...

Ensimmäinen anti-impotenssi reseptejä, jotka ovat säilyneet, olivat tiedossa jo antiikin kreikkalaiset ja egyptiläiset. Homer suositeltavaa käyttää siemeniä Datura kukkia ja saniaisia​​. Kaksi tuhatta vuotta myöhemmin, Shakespeare mainitaan myös näitä kasveja niiden kirjoituksia.

Kuten se? Sano tästä!

Harris Bruit

Seuraa minua