Nahoru
icon_covid

The Covid-19 outbreak has no major impact on Europe-Pharm s activities. However, depending on the region, there may be slight shipping delays.

call_us_desk

Kontakt

close_call_us

Zavolejte nám

Europe pharm v sociálních sítích

Recenze

Lovegra zkušenosti a recenze

Hodnocení zákazníků
5/5
90%
by doporučilo
svým
známým
SDĚLTE NÁM
Váš názor
tell us
Pomohl mi
22 3

Jako 50letá žena, mám své problémy v mém sexuálním životě, a měla jsem už hodněpartnerů, ale v mém věku jsem začala užívat Lovegru pokaždé před sexem. Neskutečně mi to pomohlo, a můžu si užívat svůj život naplno. Silněodporučuju pro všechny kdo má sexuální problémy

Uživatele by Emilie
2022-03-07
v pořádku
11 6

Já a můj partner jsme mělihodně sexuálních problému, protože jsem měla problémy s mojí vagínou a zvlhčením. Když jsem prvněkrát užila Lovegru tak mi to hodně pomohlo, mám lepší vztah s mým přítelem, a cítím se jako nová žena.

Uživatele by Lucie
2022-02-21
Lék se mi líbil
28 6

Já a můj partner jsme mělihodně sexuálních problému, protože jsem měla problémy s mojí vagínou a zvlhčením. Když jsem prvněkrát užila Lovegru tak mi to hodně pomohlo, mám lepší vztah s mým přítelem, a cítím se jako nová žena.

Uživatele by Miroslava
2022-02-07
U mě se nevyskytly žádné problémy.
20 3

U mě se nevyskytly žádné problémy. Lovegru používám několik let a mám s ní velký úspěch. Můj manžel je velmi spokojen s kvalitou našeho pohlavního styku. Jsou super levné. Zůstanou ve vašem systému déle a nemají žádné vedlejší účinky. Odporučuju tenhle lék, když máte problém s vašim sexuálním životem, nebo si jen chcete znovu užít sex.

Uživatele by Jindřiška
2021-10-01
funguje
31 1

Moje přítelkyně má problém s dosáhnutím orgasmu a též se zvlhčením vagíny. Zkusili jsem teda Lovegru v tabletách po 100 mg a jednak dosáhla orgasmus, a byla aj vlhká, ale i příjemněji přecítila sex a byla uvolněnější a celkově měla dobrý zážitek. Zatím žádné vedlejší účinky, stačí dodržovat pitný režim, a výsledky uvidíte i vy.

Uživatele by Marek
2021-09-30
Prožitky jsou na zcela jiné úrovni
24 4

Obvykle manzel si nakupuje pilulky Viagra bez předpisu ve vaší lékárně, ale ženy taky chtějí nové zážitky. Rozhodla sem se vyzkoušet Lovegru, proč ne. Netrpím frigiditou, a nemám s tím problémy, ale s věkem chybí pocit příjemného uspokojení. Nemůžu říct, že růzová pilulka zpestřila milování, ale účinek byl cítit, pocity se staly intenzivnější, se svým manželem v sexu se dokonale sladíme a mé prožitky jsou na zcela jiné úrovni, než měla dříve možnost poznat! Občas budu hýčkat sama sebe, líbilo se mi to

Uživatele by Helena
2018-06-07
Lovegra zkušenosti
17 2

Hodně jsem četla na internetu, že existuje Viagra pro ženy , hledala jsem v lékárnách v Brně, ale řekli mi, že ženské viagry neexistuje. Začala jsem tedy vyhledávat informace zase na internetu a narazila jsem na Lovegru. V současné době je mi 54 let..Chybí mi plnohodnotné vzrušení. Rozhodla jsem se, že to prubnu a objednala jsem si Lovegru z europe-pharm. Nejdříve jsem zkusila 1/4 tablety asi hodinu před sexíkem. 25-30 minut později jsem začala cítit příjemný pocit v dolní části břicha. Pochopila jsem, že je to ono a skočila jsem ke svému milačkovi! Taková malá dávka léku funguje naprosto skvěle!

Uživatele by Eva H.
2017-06-18
Viagra pro ženy
18 2

Holky, už několik měsíců užívám růžové pilulky pro ženy a jsem maximálně spokojená. Díky nim mám lepší zvlhčení a intezivnější prožitek z milování!Zase si to užívám i ve svém starším věku!

Uživatele by Klara
2016-04-09
Napsat recenzi

Hodnocení:

Tento web používá cookies Používáním našeho webu a souhlasem s těmito zásadami souhlasíte s používáním souborů cookie v souladu s podmínkami těchto zásad. Ochrana osobních údajů